top of page

In 2007 organiseerden enkele sportieve vrienden een openbare triatlonwedstrijd ten voordele van een goed doel.
 
Meer dan 15 jaar later is Meetria uitgegroeid tot een vaste waarde in de Belgische triatlonwereld. De wedstrijd staat in Vlaanderen hoog aangeschreven omwille van de goede organisatie en de prachtige locatie. De club is verder gegroeid tot een fijne groep van een 50-tal sportvrienden. Gelukkig is er niets veranderd aan onze visie.
 
Meetria streeft ernaar om mensen te laten bewegen / sporten en te laten genieten van alle voordelen.
Jaarlijks steekt het bestuur, leden en vrijwilligers veel tijd in de organisatie van een evenement voor elk niveau van triatleten. Deze triatlonwedstrijd op de eerste zondag van juni in de Mosten is voor veel mensen een motivatie om te sporten.
Deze warme club is toegankelijk voor starters, recreanten en competitieve triatleten. Samen sporten, passies delen, sportverhalen vertellen, plezier maken, wedstrijd organiseren, goede doel steunen … maakt van Meetria een oprechte, gezellige club.
Begeleiding, ondersteuning, aanmoediging tijdens trainingen en wedstrijden door coaches, leden, vrienden en familie is een enorme troef voor iedereen die zijn of haar sportieve doelen wil bereiken. Deze sportieve ervaringen geven voldoening en energie, ook voor het doorzetten in het dagdagelijkse leven.   

_DSC2752-4.jpg
_DSC2750-2.jpg
_DSC2749-1.jpg
_DSC2751-3.jpg
bottom of page