top of page

Meetria hecht veel belang aan ‘mensen laten bewegen/sporten’. We kijken dan ook verder dan onze eigen leden en wedstrijd. 
Onze wedstrijd is enkel mogelijk dankzij de hulp van vrijwilligers, de toewijding van het bestuur en leden, steun van sponsors, de grote opkomst sporters, en natuurlijk de warme sfeer van alle supporters en sympathisanten. Het is fantastisch dat iedereen kan genieten van deze warmhartige sportzondag. 

Zo kwam ook het besef dat één sportbeleving per jaar wel wat weinig is. Meetria wilt inzetten in een Community dat het hele jaar zichtbaar is, bereikbaar is en meerdere gratis open activiteiten organiseert. Zo kan iedereen meer sporten en/of genieten van sport, samen met Meetria.

Open activiteiten

Deze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Meer info volgt nog in onze nieuwsbrief,  Facebook en Instagram.

07/04

Lente fietstocht

21/04

Pasdag wetsuits in de Mosten

02/06

Meetria wedstrijd

25/07

Buiten zwemmen in de Mosten

??/11

Looptraining op piste

07/04 - lente fietstocht

Iedereen is welkom op onze open Meetria activiteit op 7 april!

Dit keer gaan we fietsen! Niet alleen koersfietsen, maar ook stadsfietsen, kinderfietsen, bakfietsen, ... eender welke andere tweewieler is welkom!

Onze Meetrialeden starten om 9u aan de parochiezaal van Meer met de koersfiets, alle anderen fietsers zijn welkom om aan te sluiten!


Vertrek je liever rustig (alleen) op een andere tijdstip die dag, kan dat zeker ook! 
Rond 11u à 11u15 zijn onze Meetrialeden terug aan de parochiezaal in Meer en doen we deuren open om nog even na te genieten. Alle fietsers zijn welkom om samen iets te drinken!

We voorzien een route van 30 en 60km. De GPX bestanden kan je hieronder vinden.

Voor de fietsers zonder fietsgps kan je de route van 30km volgen via knooppunten: 
Parochiezaal Meer -> Kruispunt Maxburg-Sluiskensweg (= 51) -> 56 -> 47 -> 65 -> 46-> 79 -> 88 -> 14 -> 12 -> 4 -> 3 -> stukje richting 47 -> Linksaf bij kruispunt met drukke baan Meirseweg/John Lijsenstraat -> Parochiezaal Meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze luchtige nieuwsbrief wordt per mail rondgestuurd tijdens de eerste week van elke oneven maand. Zo willen we alle Meetrialeden, sponsors, vrijwilligers, sympathisanten op de hoogte houden van het laatste nieuws over Meetria.  

bottom of page